Vrouwencirkel Nijmegen: “Begeer je VrouwZijn”:

Als relatietherapeute zet ik mij in om mensen te helpen om betere, gezonde en liefdevolle relaties te hebben. Samen met Suzanne van Campen heb ik de Vrouwencirkel ‘Begeer je VrouwZijn’ opgericht. Om sensitieve en creatieve vrouwen een plek te bieden waar ze in alle openheid, en vanuit hun kwetsbaarheid, kunnen spreken over die ervaringen, die ze nog niet willen of kunnen delen met hun partners, hun familieleden, hun vrienden, hun baas en collega’s. Een plek waar je kan ervaren dat jij mag zijn wie je bent, en dat ook jij je een begeerde vrouw kunt voelen. Het ervaren van dit ‘oergevoel’ dat je als vrouw helemaal oké bent, wat ‘de Begeerde Vrouw’ in essentie is, zal zich vervolgens kunnen gaan uitbreiden naar je andere relaties. We zijn ook aan het onderzoeken of er animo is vanuit mannen voor ‘de Begeerde Man’.

Warme groet, Mandy

Van Verborgen Vrouw naar Begeerde Vrouw

Onze vrouwencirkel heeft als intentie om ons als vrouwen krachtiger te laten voelen:
~ Krachtiger als de mooie sensitieve vrouw die ieder van ons is;
~ Krachtiger in de verbinding met elkaar;
~ Krachtiger in onze kwetsbaarheid.

Als  sensitieve vrouwen zijn we van nature vertrouwd met het inzetten van onze vrouwelijke energie. We zijn invoelend, intuïtief, zorgzaam en hebben behoefte aan de verbinding met anderen. Heb jij er ook behoefte aan dat je deze vrouwelijke kwaliteiten kán en mag tonen, en dat je die kan delen met gelijkgestemden, in een veilige en accepterende omgeving?  Wil je jezelf en jouw kwaliteiten meer leren waarderen en wil je jezelf krachtig en mooi voelen? Dan is deze vrouwencirkel iets voor jou.

We gaan onze vrouwelijke kwaliteiten allemaal inzetten, om te kunnen transformeren van je onzeker voelen en je willen verstoppen, naar je geliefd en krachtig voelen en jezelf durven laten zien. En hierbij schuwen we niet het gebruik van de mannelijke energie. Zodat we na een heerlijke intensieve dag, allemaal weer naar huis gaan met  onze nieuwe herwonnen krachten, om ze thuis verder te exploreren, te laten groeien en in te zetten in onze dagelijkse bezigheden.

Meer informatie over de workshops en bijbehorende thema’s kun je vinden op https://begeerjevrouwzijn.nl/

Warme groet, Mandy en Suzanne

De eerstvolgende vrouwencirkelavonden zijn:

  • Vrijdag 6 november 2020 van 20.00 uur tot 22.00 uur...
    Vrijdag 4 december 2020 van 20.00 uur tot 22.00 uur ...

    Inloop vanaf 19.45 uur! ... Kosten: €10 per avond!

Locatie:

Sarvata, centrum voor Gezondheid & Welzijn…
Adres: Schependomlaan 17E, Nijmegen

``Mooie, sensitieve vrouwen,

Laten we ons niet langer anders voelen,
laten we voelen dat we anders zijn.

Laten we ons met elkaar verbinden, en van dat wat we in onszelf verbergen, onze meest begeerde ik maken”.

Lieve groet,
Suzanne & Mandy

    Deel dit met je vrienden