Mandy de Meyer: Systeemtherapeute en Psychosociaal Therapeute 

Over mij

Ik ben geïnteresseerd in mensen, hun verlangens en de Liefde. Het is mijn missie om sensitieve en creatieve mensen te helpen een solide persoon te worden en betekenisvolle relaties te kunnen hebben. Zodat je het vuur in jezelf en tussen jou en je partner brandend kan houden. Dit kan samen met je partner, je ouders, je gezinsleden of individueel.

Het vuur blijvend brandend houden?

Ik weet uit eigen ervaring dat je vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet kan treden. Zelf heb ik lang gedacht dat ik geen relatiemateriaal was. Dat er niet van mij te houden was als je me écht zou kennen. Daardoor hield ik een belangrijk deel van mezelf verborgen. Dit kostte me veel energie en ik voelde me moe, verdrietig en somber. In relaties met mannen was ik bang dat de ander me af zou wijzen en weg zou gaan. Meerdere relaties zijn stuk gelopen, omdat ik vanuit angst reageerde en handelde. Nu weet ik hoe het vuur kan blijven branden:
– Stap uit je belemmerende relatiepatroon;
– Maak contact met je werkelijke verlangen;
– Durf je eigen koers te varen.

Je unieke zelf zijn

Als hoogsensitief mens kan ik dingen aanvoelen en zien die anderen (nog) niet aanvoelen of zien. Deze kracht zet ik in binnen de therapieën ten behoeve van mijn cliënten. Nee, ik ben geen medium. Ik heb een verscherpt waarnemingsvermogen. Hiermee help ik mensen om onbewuste en onuitgesproken zaken boven tafel te krijgen en uit te spreken naar elkaar, zodat ze door elkaar gehoord en gezien kunnen worden, en wellicht nog belangrijker, zodat ze zichzelf beter leren kennen en zien.  Waardoor mijn cliënten ook hun unieke zelf kunnen zijn en sneller tot meer passende oplossingen kunnen komen voor hun probleemsituatie.

Wel geschikt bevonden voor de Liefde

Ik ontmoet veel sensitieve en creatieve mensen die vastlopen in relaties en het gevoel hebben dat er iets mis is met hen (of dat er iets ernstigs mis is met hun partner). Ze voelen zich anders dan anderen en laten zichzelf niet zien. Ze zijn bang dat ze verlaten worden als de ander hen écht zou kennen. En dus houden ze zichzelf verborgen voor de ander. Ze voelen zich somber, eenzaam, schaamtevol, boos. Het jammere hiervan is dat je nooit helemaal in je kracht kan staan en niet de relatie kan hebben waar je zo naar verlangt. En ook heel jammer is dat anderen niet van jouw unieke schoonheid kunnen meegenieten, waardoor je onvoldoende bevestigd wordt in dat je wel de moeite waard bent.

Een liefdevolle relatie is voor iedereen haalbaar

Denk jij dat het voor jou niet haalbaar is om op zo’n mooie, liefdevolle manier in je relatie(s) te staan? Of denk je dat jij dit wel kan maar je partner niet?
Mijn ervaring is dat ‘houden van’ voor iedereen weggelegd is, dus ook voor jou. Of je nu hoogsensitief, creatief bent of niet.
Voel je als een vonkje dat ook jij je eigen koers wil varen en uit een belemmerend patroon wil stappen?

Mijn werkwijze

Jullie gaan de mogelijkheden (her)ontdekken om samen vuurkrachtig in de Liefde te kunnen zijn. Ervaring wijst uit dat op deze wijze blijvende verandering tot stand gebracht kan worden. Ik bied daarvoor een spiegel en help jullie mindset te veranderen ten opzichte van elkaar en belangrijke anderen. Ik help jullie om vanuit verwondering vragen te stellen aan jezelf. En reik handvaten aan voor verbinding om thuis te oefenen, zodat jullie het vuur in jullie relatie brandend kunnen houden.

Mijn begeleidingsstijl

Ik stel vragen vanuit verwondering, aandacht, betrokkenheid, humor en directheid. Door middel van inzichtgevende gesprekken en een uniek palet aan methoden kiezen we samen de opdrachten die het beste bij jullie past. Zoals:
– Het maken van jullie Lovemap;
– Het werken met opstellingen;
– Mindfullness;
– Expressie- en contactoefeningen.

Ervaring en specialisaties

Op 4 januari 2016 heb ik relatietherapie nijmegen VuurKrachtig opgericht, na 22 jaar als therapeute in de GGZ gewerkt te hebben. Ik ben systeemtherapeute (relatietherapeute), psychosociaal therapeute en beeldend therapeute. Mijn beroepsverenigingen zijn: NVRG (1), NVPA (2) en  RBCZ (3). De opleiding tot systeemtherapeute heb ik gevolgd bij Edu van de Velden en Ellen Aptroot. Bij de HAN ben ben ik afgestudeerd als Creatieve therapeute. Vanuit de NVRG volg ik intervisie, supervisie en studiedagen.

Opleidingen en trainingen zijn:

– EFT en Trauma (Karine Wagenaar en Lenny Rodenburg)
– Hou Me Vast training EFT (Peter Verboom en Pieter Dingemanse)
– Basistraining EFT /Emotion Focused Therapy (Lieven Migeroden en Karin Wagenaar)
– Inleiding traumaopstellingen en zelfontmoetingen (methode Franz Ruppert|Zielsbelang)
– Kinderen uit de Knel (het LOCK)
– Partnerrelatie & Seks (Ellen Aptroot & Marianne Emmelkamp)
– Kind&Jeugd (Edu van de Velden)
– Theoretisch Technische cursus Systeemtherapeute – route NVRG (Edu van de Velden)
– Gezinscreatieve therapie (RINO, Frans Beelen)
– Traumabehandeling (RINO, Truus Wertheim; Margriet Wentink, Tiel).
– Familie-en relatieopstellingen (Margriet Wentink).
– Zingevingsrituelen en Mindfullness (de school van Sjamanisme & Transformatie).
– Creatieve Therapie Beeldend (Hogeschool Arnhem-Nijmegen)

Contact Relatietherapie Nijmegen VuurKrachtig

Bel me op: 06 – 155 781 82. Of ga naar contact en stuur mij een mail voor een afspraak. Ik wil jullie graag helpen om samen VuurKrachtig in de liefde te zijn.

Deel dit met je vrienden