VuurKrachtig Partnerrelatietherapie

VuurKrachtig relatietherapie biedt 1-op-1 maatwerk voor mensen die liefdevol en krachtig in hun relatie willen staan en hun vuur blijvend brandend willen houden.

Over jou / jullie:

Je hebt een vaste relatie.
Je voelt een gemis of een verlangen in je relatie.
Verschil in gemis of verlangen zet jullie relatie onder druk.
Je wil jezelf zijn en gezien worden door je partner.
Angst voor afwijzing houdt je tegen om te handelen naar je verlangen.
Frictie tussen jullie loopt op.
Seksueel en erotisch zit er te weinig spanning in jullie relatie.
Je bent bang voor ontrouw of één van de twee is ontrouw geweest.
Het is lastig om liefdevol en krachtig te reageren op je partner.
Je wil weten waarom het tussen jullie zo mis kan lopen in het contact.
Je wil elkaar hervinden.
Je hebt het gevoel alles al geprobeerd te hebben en niet dichterbij elkaar te komen.
Jullie willen kunnen communiceren zonder dat het uitdraait op ruzie.
Je wil leren handelen naar je verlangen in contact met je partner.

Wanneer is relatietherapie aangewezen?

Herken je jezelf en je partner in vijf of meer punten? Dan is VuurKrachtig Partnerrelatietherapie iets voor jou/jullie.

Als VuurKrachtig mens zie je je partnerrelatie als een deel van wie je bent en wil zijn. Relatieproblemen en verschil in gemis en verlangen zie je als kans om jezelf te ontwikkelen tot een liefdevoller, completer mens. Omdat je begrijpt dat verandering en groeien bij het leven en dus ook bij je relatie

“Willen jullie ook van relatieproblemen naar een krachtige, liefdevolle relatie en zijn jullie bereid dit te bereiken middels persoonlijke groei?”

Ik help jullie met Verlangen – Verbinden – Vragen – Vonken – Vieren:

* samen liefdevol en krachtig in jullie relatie staan.
* het vuur brandend houden, ook op langere termijn.
* contact maken met je verlangens en ervoor gaan staan.
* ruimte creëren voor jouw verlangens én die van je partner.
* een goede balans vinden tussen aandacht en tijd voor elkaar én voor jezelf.
* intimiteit veilig en erotiek spannend houden.
* (weer) genieten van elkaar en op ontdekkingsreis gaan.
* een sterke commitment voelen aan jezelf én je partner.
* doen wat liefdevol voelt.
* je ware zelf zijn in relatie tot je partner en je omgeving.
* een team vormen en helder communiceren.
* voorbij ontrouw en angst gaan
* handelen naar je verlangen in contact met je partner.

Het kennismakingsgesprek is gratis.
Het intakegesprek kost €90 (1 uur).
Vervolgsessies kosten €90  p/u

Download 3 eye-openers voor een krachtige en liefdevolle relatie

relatietherapie-paperbackstack_400

En schrijf je in op mijn Nieuwsbrief.

Maak nu een afspraak: 06-15578182

Maak nu een afspraak: 06-15578182
Relatieproblemen en crisis

En soms lukt het even niet. Jullie lopen vast op een bepaald thema. Het ene moment zit je nog gezellig samen aan tafel. Voor je het weet is er weer een woordenstrijd of een ijzige stilte. Je weet waar het misloopt, denk je. Maar als je eerlijk bent begrijpen jullie eigenlijk allebei niet waarom dit nu weer zo loopt tussen jullie. Je wordt er moe van en je partner ook.

Gedachtes zoals ‘wij passen niet bij elkaar’ en ‘we kunnen maar beter uit elkaar gaan’, dringen zich op de voorgrond. Of je voelt dat je er geen druk op wil zetten, want dit leidt alleen maar tot meer strijd. Dit kan werken. Maar zeg eens eerlijk. Doe je altijd water bij de wijn? Of gooi je altijd olie op het vuur als jullie verschil van mening en verlangens hebben?

Je voelt dat je niet zo oud wil worden met elkaar. En dat hoeft ook niet. Als je relatie in een crisis zit, of doodgebloed lijkt, biedt dit kansen om hier Samen Krachtiger en Liefdevol uit te komen.

Een liefdevolle & krachtige relatie

Het tot stand brengen van een liefdevolle en krachtige relatie met elkaar, waarin intimiteit en seksualiteit blijft stromen en het vuur brandend blijft, hangt af van hoe goed het jullie lukt om te balanceren tussen 4 krachtige, natuurlijke verlangens, namelijk: Het verlangen naar autonomie & het verlangen naar een gehechte relatie en het verlangen naar veilige intimiteit & het verlangen naar avontuur en spanning (erotiek).

Hoe goed het bovenstaande je lukt wordt mede bepaald door wat je geleerd hebt over de Liefde, intimiteit, seksualiteit en relaties in je gezin van herkomst en voorgaande liefdesrelaties en door de context waarin je leeft. Verandering hoort bij het leven en dus ook bij je relatie. Relatieproblemen of strijd ontstaan doordat je teveel doet van het één en te weinig van het ander, doordat het je niet lukt om te balanceren tussen deze 4 krachtige verlangens.

Binnen VuurKrachtig help ik jullie met balanceren tussen jullie verlangens.

Een veelgestelde vraag

Nu denk je misschien ‘maar geeft het volgen van mijn verlangen niet juist spanning in mijn relatie, die ik juist probeer te voorkomen?’ Je verlangen volgen gaat spanning geven in je relatie. Maar dat is niet erg. Om tot de gewenste verandering heb je spanning nodig. Lees hier het verhaal van M.T. uit Nijmegen:

Testemonial

“Ik kende Mandy al en wist hoe helder ze mij een spiegel kan voorhouden, toen ik met haar in gesprek ging over mijn relatie. Omdat ik mijn relatie privé vind wil ik mijn naam niet voluit noemen. Maar de gesprekken met Mandy hebben bijgedragen aan dat ik nu een superfijne relatie heb. En dus wil ik het daar wel over vertellen. Ik stond op het punt om mijn relatie van een jaar te verbreken door te grote verschillen in wat we met elkaar willen en hoe we tegen een bepaalde situatie aankeken. Ik had bijvoorbeeld een veel grotere behoefte aan tijd voor mezelf dan mijn vriend. En er stond een issue tussen ons in waar we samen niet uitkwamen.

Mandy stelde haar verwondervragen aan mij over wat ik voelde voor mijn vriend. Waar ik naartoe wilde eigenlijk met de relatie voor de spanningen zo hoog opliepen. En over hoe we met elkaar praatte. Ze stipte onder meer aan dat ik voorbij ging aan zijn gevoel. Ze vroeg me hoe het voor mij zou voelen als ik hem erkenning gaf voor zijn pijn en angst.

Ik ging voelen dat ik mezelf aardiger zou vinden als ik hem steunde in zijn angst. En ging inzien dat erkenning geven niet hetzelfde is als mezelf opgeven. Het voelde juist als meer mezelf zijn. Ze stelde me ook de vraag hoe mijn vriend zou reageren op erkenning krijgen. Ik kon zo voor me zien dat hij zich gezien zou voelen door mij en minder moeite zou hebben met mijn contact met een ex. Het erkennen van zijn pijn heeft geholpen om naar elkaar te luisteren en samen naar een oplossing te zoeken voor onze issue.

Hoe is mijn relatie nu? Superfijn. Écht. Ik heb de tijd voor mezelf die ik nodig heb en hij voelt zich daarbij op zijn gemak. We vertrouwen elkaar.”

Vuurkrachtig PartnerRelatieCounseling

Ik bied jou en je partner een creatieve en inspirerende plek om naar elkaar toe te groeien en dichterbij jezelf te blijven. Door middel van praten én doen. Ik help jullie om een stevig fundament te leggen voor je relatie en bied jullie een traject op maat passend bij jullie vraag en verlangens.

Wil je meer weten over

een counselingtraject of heb je een gerichte vraag over je relatie, neem dan vrijblijvend contact met me op. Of maak een afspraak voor een intakegesprek.

Ja, ik wil een afspraak maken voor een intakegesprek:
Bel mij op: 06-15578182
of mail naar : contact@vuurkrachtig.nl
of ga naar contact.

Ik neem binnen 3 dagen contact met jullie op. Ik help jullie graag om samen krachtig in de liefde te worden.

Deel dit met je vrienden