Mandy de Meyer – Relatiecounselor en Systeemtherapeut

Op 4 januari 2016 heb ik VuurKrachtig relatiecounseling opgericht, na 22 jaar als therapeute in de GGZ gewerkt te hebben. Ik ben geïnteresseerd in mensen, hun Verlangens en de liefde. Het is mijn missie om mensen te helpen een solide persoon te worden, betekenisvolle relaties te kunnen hebben met anderen en hun hart te volgen, zodat je het vuur in jezelf en je relatie blijvend brandend kan houden.

Terugkerende patronen

Velen van ons voelen zich vaak klem zitten, benauwd of gecontroleerd in relaties, of we voelen dat we niet onszelf kunnen zijn, of dat we verdwijnen in contact met de ander en weten niet (meer) wie we zijn. Anderen maken zich constant zorgen over verlaten worden, we voelen ons onveilig en onzeker, en zetten onze partner onder druk om ons vastigheid en onvoorwaardelijke liefde te bieden. Dit alles gaat ten kostte van het vuur in onszelf en in onze relatie.

Vaak komen we dezelfde patronen uit de partnerrelatie ook tegen in andere relaties en situaties, zoals binnen ons werk. Wellicht in mindere mate dan in de partnerrelatie, omdat dit de meest intieme relatie is die we kunnen aangaan, en daardoor ons het meeste kan raken en triggeren in oude pijnen en angsten. Feit is dat je er veel last en hinder van kunt ondervinden en ze je kwaliteit van leven drastisch omlaag kunnen brengen. En wat doe je dan?

Onze uitdaging in de Liefde en relaties

Onze uitdaging in Liefde en relaties is volgens mij om te balanceren tussen vier krachtige menselijke verlangens die voor spanning zorgen in onze relaties: onze drang om ons eigen leven te beheersen (autonomie) en onze drang om relaties te hebben met anderen (hechting) plus onze drang naar (veilige) intimiteit en spannende seksualiteit|erotiek. En één van de meest voorkomende problemen is, dat we teveel hebben en willen van het één, en niet genoeg van het ander.

VuurKrachtig relatiecounseling kan jou/jullie hierbij helpen.

 Wat kan ik voor jou|jullie betekenen:

Ik geef jou respectievelijk jullie helder zicht op wie je bent en wil zijn, in de Liefde en in contact met elkaar en de relatieproblemen en kansen.
En ik begeleid je| jullie richting een grotere mate van intimiteit en fijnere seksualiteit.

Download 3 eye-openers voor een krachtige en liefdevolle relatie

paperbackstack_550x498 (1)

En schrijf je in op mijn Nieuwsbrief.

Bel me voor een afspraak op

06 - 15 57 81 82

Mijn begeleidingsstijl

Ik stel vragen vanuit Verwondering, aandacht, betrokkenheid, humor en directheid. Door middel van inzichtgevende gesprekken en een uniek palet aan methoden, kies ik de werkwijze die het beste bij jullie hulpvraag past. Het maken van jullie Lovemap, relatieopstellingen, mindfullness-, expressie- en contactoefeningen behoren tot de mogelijkheden.

Mijn werkwijze

Ik vind het belangrijk dat jullie zelf de mogelijkheden (her)ontdekken hoe jullie Samen Krachtig in de Liefde kunnen zijn. Ervaring wijst uit dat op deze wijze blijvende verandering tot stand gebracht kan worden. Ik begeleid jullie om vanuit Verwondering en Zelfexpressie in jullie relatie te staan. Ik bied daarvoor een spiegel, nieuwe ervaringen en help jullie mindset te veranderen ten opzichte van elkaar, jullie gezin, werk, de liefde, intimiteit en seksualiteit. Zodat jullie het vuur in jullie relatie brandend kunnen houden.

Mijn opleidingen

Ik ben gezins- en relatietherapeute (systeemtherapeute), psychosociaal therapeute en beeldend therapeute. Ik ben aangesloten bij de NVRG (1), de NVPA (2), de RBCZ (3) en de FVB (4). De opleiding tot systeemtherapeute heb ik gevolgd bij Edu van de Velden. Ik ben afgestudeerd aan de Creatieve therapie opleiding (nu de HAN). Ik volg intervisie, supervisie en studiedagen vanuit de NVRG.

 Mijn specialisaties zijn

* Partnerrelatie & Seks (Ellen Aptroot & Marianne Emmelkamp)
* Kind&Jeugd (Edu van de Velden)
* Gezinscreatieve therapie (RINO, Frans Beelen)
* Traumabehandeling (RINO, Truus Wertheim; Margriet Wentink, Tiel).
* Familie-en relatieopstellingen (Margriet Wentink).
* Zingevingsrituelen en Mindfullness (de school van Sjamanisme & Transformatie).

Voor vragen

opmerkingen of het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u mij bereiken op contact@vuurkrachtig.nl,  ga naar contact of bel me op: 06 – 15 57 81 82. Ik wil jullie graag helpen om samen VuurKrachtig in de liefde te zijn.

Deel dit met je vrienden