Binnen VuurKrachtig bied ik je:

* Individuele therapie en Counseling
* Partnerrelatietherapie
* Systeemopstellingen vanuit je Verlangen: donderdagavond 22 juni 2017
* In de maak: Workshop Lovemappen: Verbeter je relatie en communicatie

Individuele Therapie en counseling

Bij Individuele relatiecounseling ligt de focus op jouw vragen en verlangens rondom het vuur brandend kunnen houden in jezelf -je relatie -je werk -je leven, ook op lange termijn. Individuele ervaringswerelden, interactiepatronen en sociale structuren die met elkaar verbonden zijn, worden onderzocht.

Er kunnen redenen zijn waarom individuele therapie beter bij jouw situatie past. Bijvoorbeeld: Je bent single en wil graag een relatie, angst weerhoudt je om je open te stellen voor een nieuwe relatie. Je loopt in meerdere relaties vast, herkend terugkerende patronen in je relaties en wil in staat zijn om hechte goede relaties aan te gaan. Je partner of gezinslid weigert om mee te komen naar de relatietherapie. Lees hier meer over Individuele counseling.

PartnerRelatiecounseling

Partnerrelatiecounseling is speciaal voor partners met een vaste relatie die samen niet of moeizaam belangrijke issues in hun relatie op kunnen lossen en moeite hebben om het vuur in zichzelf en hun relatie brandend te houden. In veel gevallen helpt relatietherapie om beweging te krijgen in vastgelopen issues en lukt het om een blijvend resultaat te behalen en het vuur brandend te houden.

Het gaat ook over jezelf gunnen dat een professional meekijkt naar wat er nu precies tussen jullie misgaat, die jullie helpt nader tot elkaar te komen en om (sneller) stappen te zetten in de door jullie gewenste richting. Zodat jullie Samen Krachtig in jullie relatie staan en het vuur brandend kunnen houden, ook op lange termijn. Lees meer …

Kennismakings en Intakegesprek

Het kennismakingsgesprek is kosteloos en duurt 30 minuten.
Wanneer je besluit te starten met counseling, volgt er een intakegesprek.
Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €90.

Afhankelijk van jullie vragen, dilemma’s en verlangens werken we 1 tot 12 maanden met elkaar.

Voor het maken van een afspraak kunt u:
Mij bellen op: 06-15578182
Mailen op: contact@vuurkrachtig.nl
of ga naar contact.

Ik neem binnen 3 dagen contact met jullie op.
Ik help jullie om samen krachtig in de liefde te worden.

Download 3 eye-openers voor een krachtige en liefdevolle relatie

relatietherapie-paperbackstack_450b

En schrijf je in op mijn Nieuwsbrief.

Maak nu een afspraak. Bel me op:

06-15 57 81 82

Systeemopstellingen vanuit je verlangen

Wanneer je met vragen en verlangens zit met betrekking tot je werk, je relatie, je leven en je geen therapie of counselingstraject wil volgen, bieden systeemopstellingen inzicht en handvaten voor het komen uit je dilemma. Systeemopstellingen worden wereldwijd toegepast en helpen je bij het krijgen van inzicht in je vraag, dilemma of je verlangen op het vlak van de Liefde, Relaties en Werk.

Binnen systeemopstellingen vanuit je verlangen krijg je zicht op onderliggende, vaak onbewuste motieven en relatiepatronen die jouw weerhouden om het leven te leiden wat je wil leiden en relatie(s) aan te gaan waarin je jezelf kan zijn. Meer informatie over systeemopstellingen lees je hier.

* Systeemopstellingsavonden 2017

Vanaf 16 februari 2017 zijn er weer opstellingsavonden.

Data zijn: donderdag 16 februari, 30 maart, 4 mei en 22 juni. Inloop is om 19.00 uur, en de avond duurt tot 22.00 uur.

Er is plaats voor 2  opstellingsvragen per avond. Lees hier meer over systeemopstellingen.

Workshop Lovemap 

Het maken van jouw of jullie Lovemap is een creatieve & inspirerende manier om je relatie & liefdesidealen in kaart te brengen.

Het geeft je inzicht in jouw of jullie liefdesgeschiedenis, de relatiepatronen en wat je geleerd hebben over de Liefde in het gezin van herkomst, familie, vorige relatie(s). Zodat je meer begrip kunt opbrengen voor jezelf, elkaars verlangens, verschillen en oplossingenstrategieën.

Het legt een goede basis voor het maken van keuzes ten aanzien van hoe je wilt reageren op de ander en op elkaar als gevolg van de verschillen tussen jullie in verlangen, gemis en oplossingen.

Doordat je meer begrijpt van je eigen denken en voelen helpt het je om dichterbij jezelf te kunnen blijven in contact met je partner en belangrijke anderen.

Je kunt je Lovemap individueel maken of samen met je partner.

Workshop Lovemappen

Lovemappen is een vervolg op het maken van je Lovemap. Het is een soort van mindmappen alleen dan in de Liefde en relaties.

Door middel van lovemappen krijg je inzicht in hoe je gedachtes over een bepaalde situatie je gevoelens en je gedrag beïnvloeden en wat het effect hiervan is op jullie communicatie en relatie.

Lovemappen kan onderdeel zijn van een individueel counselingstraject of relatietherapie. En ook in een aantal sessies individueel of samen gevolgd worden.

Hier lees je meer over leren Lovemappen en het verbeteren van jullie communicatie.

Deel dit met je vrienden